Katalóg
Načítavanie ...
Naša ponuka čerstvo praženej kávy
Podkategórie
Čerstvo pražená káva s kofeínom
Čerstvo pražená káva bez kofeínu
Pre mexickú kávu je typickým znakom väščia veľkosť kávového zrna. Preto sa nazývajú aj ako obrie zrná alebo maragogipe. Odroda Altura EP sa vyznačuje vyváženou chuťou a vkusnou aciditou. Spracúvava sa mokrou metódou - praním. Praženie: full city
Bezkofeínová káva je zmesou arabík, ktoré sa navzájom dopĺňajú a vytvárajú harmóniu chuti aj pre ľudí "citlivých" na kofeín. Tieto zrná sú zbavované kofeínu chemickou metódou - európsky spôsob, pričom káva obsahuje cca 2-3% koefínu. Spracúvava sa mokrou metódou. Praženie: espresso
Káva sa pestuje na vulkanických svahoch, ktoré jej poskytujú ideálne podmienky. Patrí medzi najkvalitnejšie kávy na svete aj vďaka tomu, že sa pestuje v nadmorskej výške od 1500 mnm a môže sa ožnačovať značkou SHB (strictly hard bean). V Guatemale sa pestuje výhradne len Arabica. Má plnú vyváženú chuť a korenistú arómu.Spôsob spracovania mokrou metódou -...
Má hodvábnu chuť a vyznačuje sa výraznou aciditou. Okrem vyšsej kyslosti je kostarika známa aj vyšším obsahom kofeínu. Patrí medzi najkvalitnejšie kávy na svete aj vďaka tomu, že sa pestuje v nadmorskej výške od 1500 mnm a môže sa ožnačovať značkou SHB (strictly high bean). Spôsob spracovania - praním. Praženie: medium city
Káva s jemnou aciditou a bohato plnou chuťou. Táto odroda pochádza z oblasti Espírito Santos. Ide o prvotriednu kávu od najväčšieho producenta kávy na svete - Brazílie. Spôsob spracovania mokrou metódou - praním. Praženie : medium city
Káva s jemnou korenitosťou a plnou chuťou. Odroda Plantation A je vysokoakostná káva, ktorá je určená na export. Káva sa pestuje na juhu krajiny v rozmedzí od 600 do 1800 mnm. Spôsob spracovania mokrou metódou- praním. Praženie: medium city
Názov Excelso označuje kvalitu zŕn. Je to lahodná káva s prenikavo aromatickou vôňou a jemnou aciditou. Kolumbíjska káva je najpredávanejšou kávou na svete. Spracúvava sa mokrou metódou - praním. Praženie: full city
Vyvážená káva s vkusnou aciditou, plným telom a čokoládovou dochuťou. Kávu v Peru pestujú prevažne malí chudobní poľnohospodári, ktorí vzhľadom na svoju finančnú situáciu nepoužívaju drahé pesticídy, preto môžeme peruánsku kávu označiť za bio. Spôsob spracovania mokrou metódou - praním. Praženie: espresso
Táto káva pochádza z jednej z najdôležitejších pestovateľských oblastí v Etiópii - Sidamo. Patrí medzi najuznávanejšie kávy na svete. Má osobitú plnú chuť a ovocno-vínovú až korenisto výraznú arómu. Spôsob spracovania suchou metódou. Praženie: medium city
Kubánska káva Serano Superior sa pestuje na svahoch pohoria Sierra Maestra. Má čistú chuť s dymovou arómou a strednú plnosť. Vyznačuje sa jemnou až žiadnou aciditou. V odrode Serano cítiť chuť horkej čokolády a karamelu, ktoré sa zvýraznia pridaním mlieka. Spôsob spracovania mokrou metódou praním. Praženie : espresso